WebbhotellBästa bloggwebbhotell

Att blogga har blivit väldigt populärt i Sverige. Om du ska starta en blogg med ett eget domännamn (t.ex minblogg.se) så behöver du ett webbhotell. Vi har på webbhall24 ett mycket enkelt system med några knapptryck.

Specifkation

 • Från 30.50 kr /månad
 • 1.000MB utrymme
 • 5.000MB trafik
 • Gratis Blogg från WordPress
 • Enkel installation av bloggen från Kontrollpanel
 • E-mail med spamfilter
 • PHP / MySQL
 • Support


 1. 1. Beställ valfritt paket. Efter 5-15 min så kommer ett mail med kontoinformation, klick på länken till din kontrollpanel cPanel

 2. 2. Klicka på ikonen "QuikInstaller". Välj WordPress i vänster menyn, klicka på "Continue"

 3. 3. Ange Admin email. Klicka på "Install Now!". Klart! Kopiera Inloggnings detaljerna.

 4. 4. Om du har övriga frågor eller vill ha hjälp fråga Live chat eller Support Ticket i din kundzon, vi hjälper dig gärna.

Inne i bloggen kan du sedan ladda hem och installera ett nytt tema, en egen unik design. Gå in under fliken Appearances och klicka på Add new theme. (1200 tillgängliga i skrivande stund). Temat går sedan att modifiera och bygga om relativt enkelt. Du kan även installera nya funktioner, se databas för tillgängliga extrafunktioner.

Grundtanken med webbhotell hos Webbhall24 är att det ska vara prisvärt att skaffa och att det ska vara enkelt att hantera sin webhosting. Med detta i tanke har vi upp ett system där du själv kan hantera det mesta med din webhosting på ett enkelt sätt. Detta till ett pris som ligger i nivå med dom tjänster vi kan erbjuda och med tanke på den kund kategori vi riktar oss mot. Vir letat upp dom främsta tekniska lösningarna för att underlätta all hantering, från registrering till betalning för att du ska känna dig trygg med din webhosting hos Webbhall24.Beställ ditt Webbhotell paket här

Webbhall24 har fyra paket som varieas från det Privat paketet upp till Förtag plus paketet. Detta ger dig en bred produktlinje så att du kan hitta den lösningen som passar just din dröm eller ditt projekt. Oavsett om det är en liten personlig hemsida eller en massiv webbsida som behöver massor av utrymme och bandvidd så har vi en lösning för dig. Skulle inte Förtag plus paketet räcka finns även andra lösningar som VPS eller dedikerade servrar. Kontakta oss för mer information om det är aktuellt.

Cpanel är ett av världens mest använda kontroll system för webbhotell och det ger dig överlägsen kontroll över sin webhosting. Från Cpanel kan du enkelt hantera alla aspekter av din webhosting som till exempel skapa eller ändra epost konton, se statistik och till och med hantera dina filer från vilken dator som helst i världen. Du kan flytta menyerna som du önskar och även lägga upp en så kallad WebDisk på din dator så att du enkelt kan flytta filer mellan din dator och ditt webbhotell konto. Du kan även installera skript, ändra lösenord, få hjälp att konfigurera till exempel outlook automatiskt och hantera dina databaser. Här kan du även se hur du utnyttjat ditt konto när det gäller bandbredd och webbutrymme och mycket, mycket mer.

Kundzon


Kundzon
är där du som kund kan se beställningshistorik, ladda ner fakturor och hantera support ärenden. Härifrån hanterar du även dina domäner och olika webbhotell kontom du har beställt sådana och även meddelanden och ekonomisk information.

Kunskapsdatabasen Video


I kunskapsdatabasen hittar du information och svar på många frågor gällande allt som Webbhall24 erbjuder. Och det rekommenderas innan du skickar in en förfrågan till support eftersom du oftast kan hitta svaren där. Allt är i video format och ljud.

Kontrollpanelen = cPanel


Kontrollpanelen
syftar på Cpanel och det är härifrån som man som webbhotell kund sköter sina inställningar för sin webbplats och epost. Härifrån sköter man sina filer, ser över sin statistik och sätter upp databaser och cronjobs samt mycket mer.

Webbmail


Webbmail
är en webb baserad epost kilent som kan användas från vilken dator som helst med internet uppkoppling. Det finns tre olika webbmail klienter: Horde, Squirrelmail och RoundCube och det är helt valfritt vilken man vill använda. Det ger en enkel hantering av epost.

 

 

 

Beställ ditt Webbhotell paket här