Iphone kan inte verifiera serveridentitet

Kan inte verifiera serveridentitet

När du ansluter till din e-post tvingar iPhone en säker anslutning för sina första anslutningsförsök.
Om din domän använder ett självsignerat certifikat kan du få en varning som liknar detta.
Detta innebär att SSL-kryptering för domänen inte är registrerad hos ett företag som utfärdar SSL-certifikat.

Det är viktigt att notera att även om du kan undvika att se den här varningen genom att tvinga iPhone att ansluta till en osäker anslutning, och nu använder du en mindre säker anslutning på ett sätt som inte löser problemet.

Den rekommenderade lösningen för detta fel är att acceptera certifikatet som ett betrodd certifikat:

1.  När du får popup med det här felet klickar du på Detaljer.
  2. Klicka på Acceptera på nästa skärm.

Du borde nu kunna komma åt din e-post nu.