Hur fungerar backuperna?

Backup görs någon gång mellan Fredag natt till Söndag natt engång i veckan.

Du kan även ladda hem egna backuper via din kontrollpanel (cPanel), och det rekommenderas starkt!
Detta på grund av att vi endast tar backuper för att kunna återskapa servern/konton vid haverier. Vi kan återställa enskilda konton på begäran, men det gårs endast undantagsvis, och mot avgift. Kontakt supporten om det skulle bli nödvändigt.