Varför fungerar inte mitt domännamn?

Om namnet nyligen registrerats eller om du flyttar till oss från en annan server så kan det ta tid innan ändringen av nameserver slagit igenom på hela Internet.
Det kan också hända att din granne ser din nya sida, men inte du (och tvärtom, förstås).
Det tar ibland upp till 72 timmar innan ändringen syns. Har du fortfarande problem efter så lång tid så bör du kontakta vår support.